Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Εκθεση Φωτογραφίας με τίτλο "Τοπία του Ονείρου" στα Κύθηρα

Η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Τοπία του Ονείρου" πραγματοποιείται στα πλαίσια των Φωτογραφικών Συναντήσεων Κυθήρων που διοργανώνονται για 9η συνεχή χρονιά στα Κύθηρα, από Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου μέχρι Κυριακή 3 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα θα συμπεριλάβει το μοναδικό Συνέδριο για την Ιστορία της Ελληνικής Φωτογραφίας, πρόγραμμα εκθέσεων, σεμινάρια, προβολές, παρουσιάσεις εργασιών από γνωστούς φωτογράφους καθώς και την απονομή των καθιερωμένων βραβείων: το Βραβείο Δήμου Κυθήρων για το καλύτερο φωτογραφικό βιβλίο της χρονιάς και το Βραβείο Νέων Φωτογράφων ΦΣΚ. Οι Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων διοργανώνονται ετησίως από την Πολιτιστική Εταιρεία Κυθήρων (μη κερδοσκοπική αστική εταιρεία) με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Γιάννη Σταθάτο.
Η έκθεση περιλαμβάνει και την προσωπική μου συμμετοχή.

ΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ / FIELDS OF DREAMS
Ομαδική έκθεση νέων ελλήνων φωτογράφων
Επιμέλεια: Γιάννης Σταθάτος
Παλαιά Αστική Σχολή, Ποταμός

Λουκάς Βασιλικός
Πασχάλης Ευσταθόπουλος
Εμμανουήλ Κατσαπρίνης
Μιχάλης Κουλιέρης
Ιάκωβος Λαζαρίδης
Γεώργιος Μπούτικος
Ελένη Ονασόγλου
Γαρυφαλλιά Πιστολά
Χρήστος Σωτηρόπουλος
Δέσποινα Τασούδη
Μαρία Χρυσικού

2 σχόλια:

  1. Αγαπημένη μου φιλη,Οι εντυπώσεις και τα σχόλια μου δεν περιγραφονται απλά με λογια...θα προσπαθησω οσο πιο απλα να πω τα εξης για το site: "μια φωτογραφικη καταγραφη των διασπαρτων αρχαιοτητων της Ελλαδας. Μια αγωνια για το παρελθον, που κατα καποιο τροπο συνυπαρχει με το παρον, κατι που απασχολει την ταλαντουχα φωτογραφο Λιζη. Οσο πιο μεγαλη ειναι η χρονικη αποσταση που μας χωριζει απο ενα ανθρωπινο κατασκευμασμα του χθες, τοσο πιο πολυ αισθανθηκα οτο μας κανεις και βιωνουμε το παρελθον". Συγχαρητηρια Λιζη. Το εχεις... η φιλη σου Βιβιαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΖΖΥ …….ΚΑΛΗΜΕΡΑ .. ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗ Η ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ,,,,,, ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ,,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ… ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ !!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΥΩ ΛΙΓΟ, ,,,, ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ………ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ………… ΤΕΟ………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή