Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

CHEAP-PHOTO ΦΘΗΝΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2011 Συμμετοχές Φωτογράφων μέχρι τέλη Νοεμβρίου

"Art is not business!..."
«Η τέχνη είναι σαν το γλυκό ψωμί. Η τέχνη είναι σαν τα καταπράσινα δένδρα. Δεν ανήκει στις τράπεζες, δεν ανήκει σε επιτήδειους επενδυτές, δε μπορεί να είναι μόνο προνόμιο των μουσείων και των πλουσίων..."

To Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνει και φέτος το Δεκέμβρη, εν μέσω οικονομικής καταιγίδας, την ετήσια έκθεση CHEAP-PHOTO, ΦΘΗΝΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Η έκθεση αυτή, δίνει τη δυνατότητα στους εραστές της καλής φωτογραφίας και τους φίλους του θεσμού αυτού να αγοράσουν για το σπίτι τους σε φτηνές τιμές αληθινά έργα τέχνης.

Γιατί "...Η τέχνη είναι τροφή. Δε μπορείς να τη φας αλλά σε τρέφει...»
Επιμέλεια έκθεσης : Θανάσης Ράπτης
Η συμμετοχή των φωτογράφων είναι ελεύθερη
Πληροφορίες : Θανάσης Ράπτης τηλ 6973 221 887

CHEAP-PHOTO  ΦΘΗΝΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2010

Η έκθεση αυτή, εν μέσω διεθνούς και εγχώριας οικονομικής κρίσης, δίνει τη δυνατότητα στους εραστές της καλής φωτογραφίας και τους φίλους του θεσμού αυτού να αγοράσουν για το σπίτι τους σε φτηνές τιμές αληθινά έργα τέχνης. Στην έκθεση ο κάθε δημιουργός παρουσιάζει ένα μικρό ίσως, αλλά συγκροτημένο τμήμα της δουλειάς του. Αντιπροσωπεύονται πολλές τάσεις της σημερινής φωτογραφίας, πολλές τεχνικές, μεγέθη και μέθοδοι παρουσίασης. Είναι μία απόλυτα πλούσια σε περιεχόμενο και ποιότητα έκθεση που αποζημιώνει τον επισκέπτη. Ευχής έργον είναι να θελήσει να πάρει στον χώρο του και κάποιο από αυτά, το έργο που τον άγγιξε, που τον συγκίνησε, που θα ήθελε να βλέπει καθημερινά.

Συμμετέχουν: Βίκη-Μαρία Ιωάννου, Θάλεια Καραφύλλη, Alek Lindus, Πέτρος Κοτζαμπάσης, Αλέξανδρος Δοβρίδης, Κωνσταντίνος Χατζής, Δημήτρης Ζωγράφος, Βιβή Δασκαλοπούλου, Aντώνης Μπιφέρνος, Γιώργος Ουζούνης, Σάββας Κωνσταντινίδης, Σταυρούλα Ντόκου, Νίκος Στεργίου, Σταύρος Σταματίου, Εβίτα Παρασκευοπούλου, Βασίλης Καρκατσέλης, Γεωργία Γρηγοριάδου, Έλενα Εφέογλου, Κάλλη Μπέλλου, Ανδρέας Κρομμυδάς, Σοφία Ξυγαλά, Χρυσαλία, Γιάννης Τσιρόγλου, Έλενα Γανδά, Πόπη Ευθυμιάδου, Γιάννης Λογιωτατίδης, Κατερίνα Αλεξάνδρου, Δημήτρης Λουζικιώτης, Αρίστη Ζαφειράκογλου, Ανέστης Σαμουρκασίδης, Γιώργος Βορδός, Διονυσία Γκέκα, Πόπη Ευθυμιάδου, Βασίλης Μπακαλούδης, Ηλίας Μάρκου, Φάνης Σάικας, Πέτρος Μουρούζης, Σταύρος Νταγιούκλας, Αντιγόνη Κουράκου,.... και ο κατάλογος με τα ονόματα συνεχίζει να εμπλουτίζεται ως την τελευταία στιγμή....


Συμμετέχουν παλιοί και νέοι φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα. Όλα τα έργα έχουν ενιαία τιμή πώλησης τα 60 Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου