Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Σεμινάριο του Πλάτωνα Ριβέλλη με θέμα "Γιατί φωτογραφίζουμε ;" 15&16 Μαρτίου στην Κοζάνη

Ενόψει των δέκα χρόνων λειτουργίας του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Δήμου Κοζάνης ΦΩΤΟΔΙΟΔΟΣ οργανώνεται το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Μαρτίου σεμινάριο φωτογραφίας του Πλάτωνα Ριβέλλη με τον τίτλο: «Γιατί φωτογραφίζουμε;» και με περιεχόμενο την ανάλυση του φωτογραφικού γεγονότος στην εποχή μας και τη σύνδεσή του με το ευρύτερο καλλιτεχνικό γεγονός. Επίσης, οι φωτογράφοι που θα συμμετέχουν μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να φέρουν σε ψηφιακή μορφή δείγματα της δουλειάς τους για να σχολιαστούν από τον ίδιο.

 Το πρόγραμμα του σεμιναρίου αναλυτικά έχει ως εξής:

Σάββατο 14.00 έως 20.00
Κυριακή 10.00 έως 16.00.

Το σεμινάριο θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας (Μπουσίου και Εστίας, Κοζάνη)

Όσοι φίλοι φωτογράφοι, από την Κοζάνη και τις γύρω περιοχές, ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο του Πλάτωνα Ριβέλλη στην Κοζάνη, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας μήνυμα στο: rivellis@otenet.gr (γράφετε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και e-mail).
Το κόστος του σεμιναρίου είναι 120 ευρώ ανά άτομο (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Δεν απαιτείται προκαταβολή οποιουδήποτε ποσού μέχρι την έναρξη του σεμιναρίου. Παρακαλούνται όμως, όσοι δηλώσουν, να ενημερώσουν εγκαίρως για ενδεχόμενη ακύρωση τής συμμετοχής τους.

Φωτογραφικό Εργαστήρι Δήμου Κοζάνης

Ημερομηνίες Διεξαγωγής Σεμιναρίου  : 15& 16 Μαρτίου 2014

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου