Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Τριμηνιαίο Σεμινάριο Φωτογραφίας με τον Καμίλο Νόλλα / Fårö Creative Learning

Σε μια εποχή όπου το μέγεθος, η ποσότητα, η τεχνική και η πληθώρα βρίσκονται στον αντίποδα της αισθητικής και του περιεχομένου, ο Καμίλο Νόλλας μας εισάγει σε ένα σεμινάριο φωτογραφίας και μας καλεί να ισορροπήσουμε ανάμεσα στη δημιουργική φωτογραφία και εκείνη των social media.
Μέσα σε 12 συναντήσεις και με συγκεκριμένα παραδείγματα και αναφορές σε εργασίες άλλων φωτογράφων, θα αναλύσουμε τα διαφορετικά είδη της φωτογραφίας. Η τεχνική, η φόρμα, η σύνθεση και το κάδρο είναι λίγα από αυτά που θα ασχοληθούμε ώστε να αναδείξουμε το προσωπικό ύφος του καθενός και εντέλει να μάθουμε να φωτογραφίζουμε με λιτό και απέριττο τρόπο. Όπως τα γραπτά των καλών συγγραφέων είναι αποτέλεσμα σβησίματος, έτσι κι εμείς θα μάθουμε να διηγούμαστε μία ιστορία με λίγες και καλές εικόνες.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής λόγω συγκεκριμένου αριθμού θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Έναρξη Σεμιναρίου: Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, 19:00- 21:00
Εισηγητής : Καμίλο Νόλλας

Προτείνεται προαιρετικά η διοργάνωση έκθεσης φωτογραφίας με τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων στο τέλος του σεμιναρίου.

Fårö Creative Learning
 
Το Fårö βρίσκεται σε ένα ενιαίο ευρύχωρο ισόγειο απέναντι από την πλατεία Μαβίλη, σε μια γειτονιά που συνδυάζει τη ζωτικότητα και τις διευκολύνσεις του κέντρου με την ησυχία και την αίσθηση της παλιάς αστικής Αθήνας. Το Fårö πήρε αυτόν τον χώρο -που πρώτα στέγαζε γραφεία του δημοσίου και έπειτα ξυλουργείο- και τον μετέτρεψε σε μια νησίδα δημιουργίας και ζύμωσης νέων ιδεών και σχέσεων όπου οι μαθητές θα δικτυώνονται, θα μαθαίνουν, θα δημιουργούν και θα χαίρονται. Δείτε εδώ περισσότερα για τον νέο αυτό χώρο.
 
Έβρου 14
Αθήνα
Tηλ.Επικοινωνίας : 210 7717544 
i n f o @ f a r o . g r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου