Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο "In the moment'' στο Booze Cooperativa από το workshop με τον Βασίλη Γεροντάκο. Εγκαίνια Τετάρτη 28/09

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 20:00, το Booze Cooperativa σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο 'In the moment''.Η έκθεση αυτή είναι το αποτέλεσμα του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στο Booze Cooperativa από τον Βασίλη Γεροντάκο.Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Οκτωβρίου.

IN THE MOMENT
Η ομαδική αυτή έκθεση, καταγράφει τα αποτελέσματα της φωτογραφικής εκπαίδευσης των συμμετοχόντων στο σεμινάριο αυτό, καθώς και της καλλιτεχνικής έρευνας και διερεύνησης του φωτογραφικού μέσου.
Η ποικιλία της γραφής και η διαφορετικότητα του λόγου, συνδιαλέγονται χωρίς πρόθεση προσέγγισης μεταξύ τους, με μόνο κριτήριο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας του κάθε σπουδαστή-φωτογράφου. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αναδειχτεί το προσωπικό καλλιτεχνικό ιδίωμα , με τον τρόπο αλλά και τα μέσα που ο καθένας έχει επιλέξει να εκφραστεί.
Tο περιεχόμενο μιας νέας εμπειρίας μέσα από το μηχανικό μάτι της φωτογραφικής μηχανής είναι το ζητούμενο, αλλά όχι αυτοσκοπός.Ο διδάσκων προσπάθησε να βοηθήσει,έτσι ώστε να επεκτείνει ο σπουδαστής το βλέμμα σε περιοχές που αγνοούσε.

Βασίλης Γεροντάκος

Συμμετέχουν :
Αρσενιάδης Γιάννης, Βλαστού Ιωάννα, Γαβριλάκης Φίλιππος, Γεωργιάδου Ελένη, Δαρτζαλη Σοφία, Ζησιμοπούλου Σίσσυ, Ζινοβιεφ Παναγιώτης, Θεοδωρίδου Δήμητρα, Καλαρύτου Μαρία, Καρυτιανού Αγγελική, Κουρουνη Μαρία, Λαπιδάκης Μανώλης, Μανωλάκη Άννα, Μπαντου Έφη, Παλαβούρα Μαρία, Παλμού Γεωργία, Παληοκώστα Κατερίνα, Παπακυρίτσης Νίκος, Παραδείσης Πέτρος, Πάτρα Ρούλα, Περγιουδάκης Μάνος, Σταυροπούλου Ασπασία, Σκλείδης Δημήτρης, Σφυρη Βούλα, Φουσέκη Ειρήνη.


 Επιμέλεια Βασίλης Γεροντάκος

Εγκαίνια Έκθεσης : Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 20:00
Διάρκεια Έκθεσης : 28 Σεπτεμβρίου έως 23 Οκτωβρίου 2016

Booze Cooperativa
Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα
Facebook page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου