Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ανοιχτή πρόσκληση / Open Call από το Sterna Fringe Festival Photography Workshop/ Residensy / Isternia Village Tinos 18/05-21/05/17

To Sterna Fringe Festival σε συνεργασία με την Ελένη Μoυζακίτη και τον Λάμπρο Παπανικολάτο διοργανώνει και προσφέρει σε οκτώ επιλεγμένους φωτογράφους - καλλιτέχνες ένα δωρεάν τετραήμερο workshop φωτογραφίας στην Τήνο (18/5 - 21/5) με σκοπό την παραγωγή φωτογραφικού έργου σχετικού με την εμπειρία των φωτογράφων από το νησί της Τήνου. Το Sterna Festival παρέχει επίσης στους 8 συμμετέχοντες – καλλιτέχνες τη διαμονή σε studios στο χωριό Υστέρνια της Τήνου κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου το διάστημα 18 έως 21 Μαΐου 2017.

Το αποτέλεσμα αυτού του φωτογραφικού εγχειρήματος θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του καλοκαιρινού φεστιβάλ Sterna Fringe Festival στα Υστέρνια της Τήνου που φέτος διοργανώνεται το διάστημα 28 έως 30 Ιουλίου. Την παρουσίαση θα επιμεληθούν η Ελένη Μουζακίτη και ο Λάμπρος Παπανικολάτος.

Η διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων θα γίνει κατόπιν κατάθεσης portfolio.
Οι αιτούντες – συμμετέχοντες καλούνται να καταθέσουν μέχρι τις 6 Μαΐου τα portfolio τους (μέχρι 20 εικόνες) μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό μέσω του www.wetransfer.com στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση του φεστιβάλ
sternafestival@gmail.com

Η ανακοίνωση αποτελεσμάτων θα γίνει στις 8 Μαϊου 2017. Η επιλογή θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ σε συνεργασία με τους εισηγητές.

Προδιαγραφές Αποστολής Ψηφιακού Υλικού

Format: jpg
Μέγεθος: 1200-1500 pixels η μεγάλη πλευρά
Αναλυση: 72 DPI
Ο φάκελλος ως συμπιεσμένο αρχείο σε μορφή zip (κατά προτίμηση) με τις εικόνες σας και το σύντομο βιογραφικό (ή και κείμενο) για τις εικόνες σας θα πρέπει να αναγράφει το όνομά σας με λατινικά στοιχεία. Το βιογραφικό σας θα πρέπει να αναφέρει στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο και email).

http://www.sternafestival.gr/el/

Facebook page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου