Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Οι 16ες Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων θα είναι εν μέρει αφιερωμένες στο θέμα «Φωτογραφία και Ανθρωπολογία» 29/09 εως 01/10


© Κυθηραϊκό Φωτογραφικό Αρχείο:
Αγία Πελαγία, π.1930
Οι 16ες Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων θα διεξαχθούν όπως πάντα στα τέλη Σεπτεμβρίου, και συγκεκριμένα από Τετάρτη 27/9 μέχρι και Κυριακή 1/10.  Το Συνέδριο για την Ιστορία της Ελληνικής Φωτογραφίας προγραμματίζεται για την Παρασκευή 29/9 και το Σάββατο 30/9.  Οι φετινές ΦΣΚ θα είναι εν μέρει αφιερωμένες στο θέμα «Φωτογραφία και Ανθρωπολογία», με συμμετοχή του Ερευνητικού Εργαστηρίου Οπτικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και του διεθνούς φεστιβάλ εθνογραφικών ταινιών Ethnofest. 

Συμμετοχές για την Έκθεση Νέων Ελλήνων Φωτογράφων θα γίνονται δεκτές έως 15/08 , ενώ το πλήρες εκθεσιακό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί συντόμως. Εις το μεταξύ, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν με διάλεξη στο Συνέδριο για την Ελληνική Φωτογραφία να στείλουν περίληψη της προτεινόμενης ανακοίνωσης στη διεύθυνση mail@photokythera.gr.

Παραταση : Κατόπιν παράκλησης ενδιαφερομένων να συμμετάσχουν στην έκθεση Νέων Ελλήνων Φωτογράφων, ανακοινώνεται μια τελευταία παράταση υποβολής προτάσεων μέχρι και τις 25 Αυγούστου 2017. H υποβολή είναι δωρεάν.

Περισσότερα μπορείτε να βλέπετε στη σελίδα των Φωτογραφικών Συναντήσεων Κυθήρων στο facebook ή στο www.photokythera.gr

Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων
Διάρκεια : 27 Σεπτεμβρίου εως 01 Οκτωβρίου 2017
Κύθηρα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου